Skrivet av: Fransyskan | 06 oktober 2015

Man tänker lite annorlunda efter en naturkatastrof

Var och paddlade ikväll igen, med ett helt nytt gäng. Tre grabbar varav en är proffs och tävlar i sporten. Fick prova hans bräda och WOW är allt jag har att säga.

Nu var det inte läge att lattja med den ikväll för vattnet är inte av bästa kvalitet och planen var att undvika att trilla i. När vi kom hem fick vi veta att dom har utlyst badförbud i hela regionen i en vecka framåt.

När vi var ute och paddlade hade vi turen att se en enorm firre på runt 120cm – liche tror jag den kallas –  jaga lite mindre firrar på 50cm. Herregud vilken fart dom hade! Underbart att se.

När solen precis gått ner så fick vi i varje fall syn på något som låg och flöt ute i vattnet. Och så här några dagar efter att en två meter hög våg svept med en hel del ut i havet, 20 människor drunknat och ett antal människor fortfarande är försvunna så.. tja vi tvärstannade allihop. Och sen paddlade vi med tveksamma tag ut mot det som flöt omkring medan vi funderade högt på vad man faktiskt gör om det nu är en kropp. Vi hade tur. Det var bara en stock.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: