Skrivet av: Fransyskan | 20 april 2016

Konsten att föra oväsen

image

Dom renoverar taket på jobbet. I en vecka fick vi lyssna på när dom fixade upp alla dessa uppenbarligen svintunga rullarna till taket ovanför fjärde våningen, hur dom svingade runt dom och kastade dom i olika riktningar för att sprida ut dom jämt över ytan. Vid varje duns när en sån rulle slog i taket så hoppade datorskärmen närmare kanten på bordet. Som en jordbävning varje gång.

Sen borrade dom hål runt hela taket för att sätta upp skyddsstaket. Taket har inte 4 hörn utan 64 så ni kan ju föreställa er nöjet att jobba den dagen. Och att renovera tak för att undvika läckor och samtidigt borra 128 hål? Allvarligt!

Att skrapa bort gruset på taket tog en vecka till. Det är noll isolering mellan mig och killen 1,5 meter ovanför mitt huvud. Sen högtryckstvätten. Det vet jag för det blev plötsligt blött här inne.

Nu hamras och bonkas det. Och tvättas.

Allt hoppar runt här inne.

Men det är ingen fara på taket. Dom har lovat att inte föra väsen. Det lovade även damen på telefon som inte kunde höra vad receptionisten här sa pga att oväsen när det ringdes för att klaga.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: