Skrivet av: Fransyskan | 07 juli 2016

Det gäller att vara morgonpigg i detta hushåll…

image

Vid halv sju på morgonen börjar det bli för varmt för att vara ute… och vid 6:50 brukar grannen under öppna balkongdörren och då får man raskt springa in och stänga dörrar och luftintag. Vet ej vad hon röker/gör/lever i för skit, men det luktar snus (som ej finns i detta land) blandad med något annat äckligt. Hon kan vara hur tyst hon vill, jag vet på sekunden när hon öppnat dörren ut.

Det luktar avlopp hos mig, nu när vi ändå pratar om lukter. Först trodde jag att det fanns en hög med ödlelik under soffan men icke. Inga lik i hela lägenheten. Rensat alla avlopp utom just varmvattenberedaren. Den står bakom tvättmaskinen och jag känner inte för att dra ut den och knäcka ryggen idag.

Hoppas lukten känns hos grannen.

Hennes mamma bor hos henne sedan en tid tillbaka. Det är en intressant kärring. Hon klampar runt som värsta elefanten, har tvn på högsta volym ute på balkongen etc… men igår puttade katten ner en penna (!) I golvet. Kärringen fick fnatt.

Hepp. Klockan är sju och min balkong har förvandlats till en bastu. Dags att gömma sig inne, startegiskt placerad mellan fyra fläktar, och dra ner metallrullgardinen för att hålla värmen ute.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: